29 July 2011

Τα προσωπικά αντικείμενα της Elizabeth Taylor στο σφυρί

Ο οίκος Christie's σκοπεύει να βγάλει σε δημοπρασία την περιουσία της Liz Taylor.Στις 23 Μαρτίου του 2011 η «μεγάλη» Elizabeth Taylor έκλεισε για πάντα τα θρυλικά μωβ μάτια της, κι ας μην ήταν μωβ στην πραγματικότητα, στερώντας τη λάμψη της, ακόμα και σε αυτή την ηλικία, από τον κόσμο του Hollywood και του κινηματογράφου εν γένει.Τρεις μήνες μετά, ο οίκος Christie's ανακοινώνει πως σύντομα θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη δημοπρασία η οποία θα κάνει περιοδεία σε ολόκληρο τον κόσμο και θα περιλαμβάνει
μερικά από τα πιο πολύτιμα και αγαπημένα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία της μεγάλης σταρ.Ο οίκος Christie's συγκεντρώνει ήδη μια μεγάλη συλλογή άξιας μουσείου, από κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ, έργα τέχνης και αναμνηστικά που ανήκαν στην Taylor και θα τα εκθέσει στην τρίμηνη παγκόσμια περιοδεία του που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.'Ένα ποσοστό των εισπράξεων τόσο από τα εισιτήρια της έκθεσης όσο και από τα ποσά των πωλήσεων θα πάει στο Elizabeth Taylor AIDS Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ίδρυσε η ηθοποιός το 1993.Ο πρόεδρος του οίκου Christie's στην Αμερική, Marc Porter δήλωσε σχετικά «Η έκθεση αυτή θα ανοίξει ένα παράθυρο μέσα στον κόσμο ενός πραγματικού ειδώλου, μιας σπάνιας γυναίκας που έγινε από τη πρώτη στιγμή μια παγκοσμίου φήμης κινηματογραφική σταρ και fashion icon, μια στοργική μητέρα, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και μια γενναιόδωρη ανθρωπίστρια».

Brought to you by Golden Deal

28 July 2011

Το ακριβότερο και πιο περίπλοκο ρολόι στον κόσμο


Για να αγοράσετε αυτό το ρολόι θα έπρεπε να πουλήσετε...3,5 Bugatti Veyron- που παρεμπιπτόντως αποτελούν το 70% των συνολικών πωλήσεων της Bugatti για το 2005! Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Patek Caliber 89 να κοστίζει 5,12 εκ. δολάρια; Πολύ...απλά, χρειάζεται κανείς πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού για να κατανοήσει πώς λειτουργεί, αφού πρόκειται για το πιο περίπλοκο ρολόι στον κόσμο, με 33 διαφορετικές λειτουργίες.
Για να αναφέρουμε μερικές, δείχνει τις ώρες δύο διαφορετικών ζωνών ταυτόχρονα, την ημέρα, εβδομάδα, μήνα, χρόνο, και δίσεκτο χρόνο, τη φάση της σελήνης, τις κινήσεις των άστρων, πότε πέφτει το Πάσχα και τι ώρα ανατέλλει ο ήλιος! Τέλος, το ρολόι είναι ιδιαίτερα παχύ και ζυγίζει 1,1 kg, με πλαίσιο από χρυσάφι 18 καρατίων. Σας πείσαμε τώρα;

Brought to you by Golden Deal

26 July 2011

Rolex Daytona - Από τα πιο ποθητά ρολόγια στον κόσμο

H Rolex είναι από τους πιο γνωστούς κατασκευαστές ρολογιών στον κόσμο και το μοντέλο της Cosmograph Daytona είναι το αγαπημένο παιδί της Rolex.
Κανένα άλλο σπορ μοντέλο δεν διατίθεται σε τόσες πολλές εκδόσεις όσο αυτές της σειράς 1165χχ.

Ως ο μοναδικός χρονογράφος στη γκάμα της Rolex, το Rolex Daytona ή ορθότερα το Oyster Perpetual Cosmograph Daytona σχεδιάστηκε το 1976 και πήρε το όνομά του από τη θρυλική πίστα αγώνων ταχύτητας στη Φλώριδα των ΗΠΑ, όπου οι διαγωνιζόμενοι οδηγοί εκτίμησαν πολύ το ευανάγνωστο και καθαρό καντράν του ρολογιού.
Η Rolex και η Daytona έτρεφαν μία ιδιαίτερη και στενή σχέση από την αρχή του International Speedway (1959).

Για τον Paul Newman η Rolex κατασκεύασε το αποκλειστικά δικό του μοντέλο καθώς ο ηθοποιός είχε βοηθήσει το μοντέλο να γίνει πασίγνωστο παγκοσμίως.

Μηχανισμός φυσικά αυτόματος στις 28600vph και αυτονομία 72 ωρών, άθραυστο κρύσταλλο ζαφειριού, στεγανότητα στα 100μ σε κάσα διαμέτρου 42χιλ συμπ. κορώνας και πάχους 13 χιλ.

Το Rolex Cosmograph Daytona είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ποθητά ρολόγια στον κόσμο που φυσικά δεν απευθύνεται στον μέσο αγοραστή και αυτό το κάνει ακόμη πιο ποθητό.
Όπως είπαμε υπάρχουν πάρα πολλές εκδόσεις με πιο γνωστή αυτή από υψηλής ποιότητας ανοξ. ατσάλι. Φυσικά η Rolex τα διαθέτει στην αγορά σε πολύ περιορισμένο αριθμό και ο χρόνος αναμονής για την απόκτηση κάποιων μοντέλων μπορεί να φτάσει και τα 7 χρόνια.
....με αποτέλεσμα στην ελεύθερη αγορά η τιμή να ανεβαίνει κατακόρυφα πολύ παραπάνω από την επίσημη τιμή τιμοκαταλόγου και μη σας εκπλήσσει ότι παρόλα αυτά πωλούνται!

Θρυλικά είναι τα μοντέλα με το πασίγνωστο Paul Newman καντράν τα οποία σήμερα φτάνουν σε τιμή μέχρι και 50.000 Euro !!!

Από τα ελάχιστα ρολόγια που πραγματικά μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι μία πραγματική επένδυση!

Brought to you by Golden Deal

25 July 2011

Nammos Restaurant Mykonos


The atmosphere is casual elegant at this beachfront restaurant, billed as one of the fine dining establishments in Mykonos.
Nammos offers a mix of Greek and Italian specialties, with the occasional Arabic dish tossed in for good measure.

Ask for a table overlooking the water and soak up the moonlight. Then tuck into a satisfying plate of Mykonian meatballs – the lightest meatballs you’ve ever tasted – deep fried and scented with fresh oregano.


By http://www.mykonosexclusive.com/el/nammos-restaurant-mykonos
Brought to you by Golden Deal